Ontvangst KalverenBijeenkomst Erfbetreders

Als geen ander weet u: wanneer de start van de kalveren zonder noemenswaardige problemen verloopt, groeien de dieren ongestoord door, is er minder antibiotica nodig en worden er prima technische resultaten behaald. Daarom gaan we als gehele kalversector aan de slag met het optimaliseren van de ontvangst van kalveren.

Om dit te realiseren hebben we uw expertise nodig. Met uw kennis en ervaring kunt u namelijk kalverhouders ondersteunen tijdens de start van een nieuwe ronde. Zo zorgen we samen voor meer dierenwelzijn, minder antibiotica en een duurzame kalverhouderij die voldoet aan de maatschappelijke wensen.

Helpt u mee? Meld u dan aan voor de Bijeenkomst Erfbetreders op 12 maart door een mail te sturen naar de SBK (info@kalversector.nl) t.a.v. ‘Aanmelding bijeenkomst erfbetreders’. Tijdens de bijeenkomst bespreken we graag samen met u de uitdagingen en de manier waarop we stappen kunnen zetten. Han Swinkels is de dagvoorzitter van de bijeenkomst.

Programma 12 maart

Aanvang 13:30 uur, inloop vanaf 13:00 uur

  • Opening (13:30 uur)
  • Achtergrond
  • Persoonlijke ervaring
  • Koffie & Thee
  • Stellingen & Discussie
  • Afsluiting (15:30 uur) 

Locatie

Het Blanke Schot
Garderenseweg 33
3888 LA Uddel

Aanmelden

Bent u aanwezig op 12 maart? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@kalversector.nl t.a.v. ‘Aanmelding bijeenkomst erfbetreders’.

 

Heeft u vragen over het project Ontvangst Kalveren of de bijeenkomst voor erfbetreders? Neem dan gerust contact op met de SBK (088-9984325, info@kalversector.nl).